Met onze begeleiding bespaar je tijd en geld!

Accountantskantoor Hubert & Partners wil meer zijn dan een louter dienstverlenend bedrijf. Wij zijn erop getraind om uw administratieve, fiscale en financiële verplichtingen maximaal over te nemen, zodat u zich voor de volle 100% kan focussen op uw kernactiviteit: ondernemen! Eén van onze vele streefdoelen is het zodanig organiseren van uw boekhouding zodat deze niet enkel vanuit fiscaal oogpunt in orde is, maar dat ze ook – rekening houdend met de specifieke behoeften van de bedrijfsleiding – als beleidsinstrument en informatiebron kan fungeren.Onze dienstverlening berust op 3 pijlers:

 

  1. Klantgerichte service

    Bij Accountantskantoor Hubert & Partners krijgt u no-nonsens advies op maat van je bedrijf en dit steeds rechtstreeks via uw eigen ervaren dossierverantwoordelijke. Op verzoek komen wij ook graag bij U ter plaatse voor: – het ophalen en terugbrengen van boekhouddocumenten – besprekingen – de verwerking van uw boekhouding ter plaatse via ons online boekhoudpakket.

  2. Heldere rapporten

    We helpen je graag vooruit.  Accountantskantoor Hubert & Partners stuurt je per kwartaal een beknopt en duidelijk overzicht van de kerncijfers van je bedrijf met daaraan gekoppelde actiepunten en adviezen. Wil je graag een voorbeeld van zo’n rapport? Vraag het dan hier aan

  3. Innovatief en up-to-date met de toenemende digitalisering van het beroep

    Stilstaan is achteruit gaan. Accountantskantoor Hubert & Partners is een kantoor dat continu innoveert en evolueert, met én voor haar klanten. Zo kunnen wij u een online toegang tot uw dossier aanbieden via ons portaal. Hier kan u eenvoudig al uw dossiergegevens zoals facturen, fiscale aangiftes, jaarrekeningen, rapporteringen e.d. raadplagen.  U kan zelf uw aankoopfacturen opladen, zodat deze binnen de week door ons verwerkt worden. Op deze manier kan u uw uitgaande betalingen naar uw leveranciers automatiseren en uw rappels naar uw klanten via ons portaal beheren. Het bewijs van de betrokkenheid en de individuele aanpak van ons kantoor wordt geleverd door het sterk groeiend cliënteel.

Indien u graag demo wenst van ons digitaal boekhoudpakket met gratis digitaal archief:
Dit kan u bekijken op https://www.winbooksconnect.be/nl/ of een afspraak maken op ons kantoor.