Geschiedenis en ambitie

Accountantskantoor Hubert & Partners Burg BVBA is opgericht in 2012 door de zaakvoerder Timothy Hubert. Hij volgde een Masteropleiding op de Economische Hogeschool te Brussel en daaropvolgend een Master na Master in Advanced accountancy aan de Universiteit van Gent. Vervolgens heeft hij 3 jaar gewerkt in een revisorenkantoor, waarna hij nog 5-tal jaar als financieel manager/hoofdboekhouder gewerkt heeft binnen verschillende KMO ondernemingen. Vanuit deze achtergrond begrijpt hij met welke problemen en moeilijkheden ondernemers geconfronteerd worden en hoe men hier gepast kan op inspelen. Na vijf werkingsjaren werd er een cliënteel met meer dan 100 klanten opgebouwd. Een toegewijd team van drie ervaren personen staat steeds ter beschikking van onze klanten. Wij bieden onze klanten een optimale service aan in functie van hun specifieke wensen. Omwille van onze jarenlange praktijkervaring binnen KMO-ondernemingen zijn we er ten volle bewust van dat u minder behoefte heeft aan een traditionele boekhouder en des te meer aan een financieel all round adviseur. Wij willen onze klanten zoveel mogelijk tijd besparen en zijn dan ook volop mee met de toenemende digitalisering van ons beroep. Op vraag van de klant bieden wij u een toegang aan tot uw dossiers via ons online portaal, waarbij uw boekhouding en kwartaal rapportering 100% digitaal kan verlopen.

Ter ondersteuning van onze verdere groei en ontwikkeling én ter versterking van het bestaande team zijn wij constant op zoek naar competente en gedreven dossierbeheerders.

OPENSTAANDE VACATURE

Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor volgend gedifferentieerd takenpakket :

  • je kan zelfstandig je eigen portefeuille beheren met zowel eenmanszaken, vennootschappen als vrije beroepen.
  • Je stelt fiscale aangiftes, tussentijdse- en eindbalansen op
  • Je hebt controle over diverse interne en externe (online of bij de klant) gevoerde boekhoudingen.
  • Je bespreekt en evalueert tussentijdse resultaten met de klant
  • Je bent verantwoordelijk voor de eindejaar afsluitingen en andere boekhoudkundige taken zoals de opmaak van de jaarrekening en de verslagen.

Profiel en ervaring

  • Je bent gepassioneerd door het geven van onderbouwd & persoonlijk advies
  • Je bent een gedreven persoon die zich met plezier blijft bijscholen
  • Je bent echte teamplayer
  • Minimum diploma A1 boekhouden, bachelor Accountancy – Fiscaliteit of gelijkaardig

Contact

De heer Timothy Hubert