Boekhouding en fiscaal advies op maat van de klant

Eenmanszaak

Accountantskantoor Hubert & Partners begeleid u met plezier en kennis van zaken door het fiscaal en boekhoudkundig kluwen. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat de klant zijn opbrengsten en kosten begrijpt en continu kan opvolgen. Aan de hand van kwartaalrapportering geven we u een inzicht in uw cijfers én melden we waar er geoptimaliseerd kan worden. Wij geven u tijdig info over de hoogte van uw sociale bijdragen, subsidiemogelijkheden, fiscale besparingen. Op deze manier wordt u als klant achteraf niet met een onaangename verrassing geconfronteerd.

KMO

Accountantskantoor Hubert & Partners is een betrouwbare partner die u ontlast van uw administratie door een correcte dubbele boekhouding te voeren, je steeds up-to-date te houden en proactief te adviseren waar nodig. Wij maken er u bewust van dat uw boekhouding een beleidsinstrument is, waarop u zich kunnen baseren om investerings- en strategische beslissingen te nemen. Uit de analyses van de voorgaande jaren trekken we samen met onze klanten adviezen om de toekomstige werkzaamheden te optimaliseren.
Als toekomstige partner van uw onderneming staan wij dan ook garant voor een periodiek overzicht van de kerncijfers van uw onderneming. Daarnaast sturen wij u geregeld een bondig overzicht door van nieuwe (fiscale) maatregelen en aandachtspunten specifiek op uw onderneming gericht. Op uw aanvraag bieden wij u ook toegang tot uw dossiers via ons online portaal. Hier kan u eenvoudig al uw dossiergegevens zoals facturen, fiscale aangiftes, jaarrekeningen, rapporteringen e.d. raadplegen. U kan hier zelfs op basis van onze ingeboekte aankoopfacturen , uw betalingen naar leveranciers op uitvoeren.

Indien nodig kunnen we steeds een beroep doen op ons uitgebreid netwerk van zeer deskundige advocaten, bedrijfsrevisoren en notarissen.

VZW

Ons kantoor heeft heel wat ervaring in het begeleiden van kleine en grote vzw’s in diverse sectoren zoals sport, onderwijs en sociale activiteiten. We beseffen maar al te goed dat het bijhouden van een boekhouding voor vele vzw’s niet enkel een administratieve verplichting is, maar ook een beleidsinstrument.
Wij helpen u graag uw boekhouding zo op te bouwen, zodat ze heel wat informatie kan geven om projectafrekeningen te maken, subsidieaanvragen op te stellen en budgetvergelijkingen te maken.