Partners

Winbooks

HET WINBOOKS UNIVERSUM

WinBooks is een boekhoud- en beheersoftware die de verschillende aspecten van uw beheer- en raadgevingsfunctie dekt: een volledige boekhouding, een hyper-efficiënt herkenningssysteem, een samenwerkingsplatform en die financiële analyses mogelijk maakt.

Creëer uw oplossing stap voor stap, in functie van uw behoeften, om tot uw eigen ‘All in One’ oplossing te komen.

WinBooks reikt u alle tools aan voor een volledige digitalisatie van het boekhoudkantoor.

Met WinBooks

 • Geef een boost aan uw efficiëntie en uw rendement
 • Werk samen met uw klanten
 • Creëer uw oplossing op maat
 • Integreer de digitalisatie op uw eigen ritme

Comax

Optimaliseer uw administratie en houd meer tijd over voor uw klanten Als ondernemer weet u maar al te goed dat tijd geld betekent. Een goede administratie is noodzakelijk maar vergt veel kostbare tijd. Tijd die u liever aan uw klanten besteedt.

1. Wij starten waar anderen stoppen, knopen de losse eindjes aan elkaar en overbruggen de kloven.
2. Wij reiken tools aan om alle bedrijfsinformatie centraal te archiveren.
3. Wij zetten manuele handelingen om in digitale stromen.
4. Wij optimaliseren uw administratieve processen
5. Wij leveren betaalbare oplossingen met een zeer snelle ROI
6. Wij vertrekken vanuit uw bestaande software-pakketten en manier van werken.

  FinSkills

  Recrutering van financiële talenten & digitale transformatie. FinSkills is de partner bij uitstek voor het werven en selecteren van Junior- en Senior dossierbeheerders.

  FinSkills biedt u flexibele oplossingen aan op maat. Onze ervaren rekruteerders zoeken voor u op basis van uw behoeften en bedrijfscultuur het ideale finance profiel. Dit kan zowel op permanente of tijdelijke basis, full time of parttime basis tot zelfs op dagbasis. Zodoende kan uw onderneming zich voor 100% focussen op haar kernactiviteit: ondernemen!

  Daarnaast bieden wij dan ook de nodige begeleiding bij opstart. Uw huidig personeel kan zich tevens ook laten begeleiden, opleiden bij het optimaliseren van gebruik van bestaande of nieuwe software toepassingen in uw kantoor.

  Onze diensten:

  Wij bieden een oplossing aan binnen 3 verschillende takken :

  • Projectsourcing: We gaan professionals plaatsen op tijdelijke en specifieke opdrachten of projecten waarbij continuïteit en stabiliteit belangrijke factoren zijn voor jullie onderneming. Deze optie is ook mogelijk voor vaste dagen per week.

  • Werving & Selectie: Wenst u meteen iemand aan te nemen op uw eigen payroll? Als erkend werving- & selectiekantoor stelt FinSkills voor om een kandidaat onmiddellijk aan te werven onder vast contract.

  • Consulting op maat: Op aanvraag kunnen wij ook ondersteunen bij de optimalisatie van uw financiële processen of bij de continue bijscholing van uw financiële team.

  Welke profielen zoeken wij voor u ?

  • Boekhouding
  • Financieel Management
  • Business control
  • Dossierbeheerder Junior/Senior boekhoudkantoor
  • Dossierbeheerder Junior/Senior accountantskantoor

  Syneton

  SYNETON bvba, een spin-off van een middel- groot accountantskantoor, richt zich primair op het ontwikkelen van software waarmee accountants- en revisorenkantoren in staat zijn hun kwaliteitscontrole en interne opvolging te organiseren. Admin-IS en AdminPulse worden dagelijks in meer dan 1000 kantoren gebruikt.

  Beide pakketten omvaten alle instrumenten om de interne organisatie van uw kantoor te optimaliseren met onder andere de anti-witwas procedures, de tijdsregistratie en facturatie, een deadline opvolging en een Document Management System.